همایش «آینده نگاری تمدن نوین اسلامی» در قزوین برگزار می‌شود

Ikiu3

رئیس مرکز آینده پژوهی دانشگاه امام خمینی (ره) :
همایش «آینده نگاری تمدن نوین اسلامی» در قزوین برگزار می‌شود.

رئیس مرکز آینده پژوهی دانشگاه امام خمینی (ره) گفت: همزمان با فرارسیدن هفته علمی تمدن نوین اسلامی، همایش آینده نگاری تمدن نوین اسلامی در دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین برگزار می‌شود.

حاکم قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین با اشاره به فرارسیدن هفته علمی تمدن نوین اسلامی اظهار داشت: همزمان با نخستین هفته علمی تمدن نوین اسلامی که روز دوشنبه 30 آذر ماه آغاز و روز هفتم دی ماه به پایان می رسد، همایش آینده نگاری تمدن نوین اسلامی در دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین برگزار می‌شود.

وی افزود: این همایش از ساعت 9 الی 12 ظهر روز دوشنبه در سالن همایش‌های دانشکده علوم انسانی دانشگاه بین الملل امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

رئیس مرکز پژوهشی آینده پژوهی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) عنوان کرد: برگزاری هفته علمی تمدن نوین اسلامی برنامه‌ای است که با مشارکت دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی مختلف در سراسر کشور برگزار می‌شود و در این زمینه دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) هم اقدام به برگزاری برخی از همایش‌های مرتبط با این موضوع کرده است.

قاسمی خاطرنشان کرد: مرکز پژوهشی آینده پژوهی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) مسئولیت کمیسیون آینده پژوهی و آینده نگاری تمدن نوین اسلامی را در برنامه هفته علمی تمدن نوین اسلامی بر عهده دارد که امیدواریم بتوانیم در این زمینه به نحو احسن اقدامات لازم را انجام دهیم.

وی بیان کرد: این مرکز در چارچوب مسئولیت‌ها و مأموریت‌هایی که به عنوان مسئول کمیسیون آینده نگاری و آینده پژوهی بر عهده دارد تاکنون سه پیش نشست برگزار کرده و همایش آینده نگاری تمدن نوین اسلامی را برگزار روز 30 آذر برگزار می نماید .

رئیس مرکز پژوهشی آینده پژوهی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) تصریح کرد: از بین 80 مقاله علمی که به دبیرخانه هفته علمی تمدن نوین اسلامی ارسال شده است هشت مقاله منتخب در همایش آینده نگاری تمدن نوین اسلامی ارائه می شود.