مراسم افتتاحیه هفته علمی تمدن نوین اسلامی فردا برگزار می شود

ja

آیین افتتاحیه هفته علمی تمدن نوین اسلامی فردا دوشنبه 30 آذرماه با حضور آیت الله اراکی در مسجد مقدس جمکران در قم برگزار می شود.

به گزارش ستاد خبری نخستین هفته علمی تمدن نوین اسلامی، افتتاحیه هفته علمی تمدن نوین اسلامی صبح فردا دوشنبه ۳۰ آذرماه در ساختمان شماره ۳۱۳ ساختمان امام خمینی(ره) واقع در مسجد جمکران قم آغاز می شود.

در این مراسم، ابتدا حجت الاسلام و المسلمین رحیمیان تولیت مسجد مقدس جمکران سخنانی را ایراد می کند.

سپس حجت الاسلام سقای بی ریا رئیس شورای علمی تمدن نوین اسلامی گزارشی از روند برگزاری هفته علمی تمدن نوین اسلامی ارائه خواهد کرد.

در ادامه برگزاری مراسم افتتاحیه، میزگردی با حضور حجت الاسلام محسن الویری استاد دانشگاه باقرالعلوم(ع)، موسی نجفی عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و حجت الاسلام غلامرضا بهروزی لک استاد دانشگاه باقرالعلوم(ع) برگزار می شود.

سخنران آخر مراسم افتتاحیه آیت الله محسن اراکی دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب خواهد بود.

شایان ذکر است، همزمان با برگزاری مراسم افتتاحیه در مسجد جمکران، نشستهای کمیسیون آینده پژوهی تمدن نوین اسلامی در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین و کمیسیون سیر تکوین تمدن نوین اسلامی در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار می شود.

نخستین هفته علمی تمدن نوین اسلامی، از ۳۰ آذرماه لغایت ۷ دی ماه سال جاری با مشارکت بیش از ۱۴ مرکز علمی، پژوهشی و حوزوی برگزار خواهد شد.