سمینار بین المللی شاخص های تمدن نوین اسلامی برگزار شد

به گزارش ستاد خبری هفته علمی تمدن نوین اسلامی به نقل حوزه از تهران، سمینار بین المللی شاخص های تمدن نوین اسلامی، در 26 فروردین با حضور اندیشمندان ایرانی و اندونزیایی در دانشگاه تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد.

مهمانان ویژه این مراسم نیز حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن اختری، دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) و اوکتاوینو علیم الدین سفیر اندونزی در ایران بودند.

سخنرانان مراسم نیز حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن اختری ،دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع)، اوکتاوینو علیم الدین سفیر اندونزی در ایران، حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین مختاری رییس دانشگاه تقریب مذاهب اسلامی و جمع دیگری از اندیشمندان ایرانی و اندونزیایی بودند.

گفتنی است؛ شهرهای برگزار کننده این سمینار بین المللی شهرهای تهران، قم، لرستان و کردستان هستند که در شهرهای تهران و قم برگزار شده و روزهای آتی  در لرستان و کردستان برگزار می شود.