نشست «سبک زندگی؛ مظهر تمدن نوین اسلامی» برگزار می‌شود

13931127000170_PhotoA

نشست سبک زندگی اسلامی از سوی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برگزار می‌شود.

این نشست دارای اهدافی نظیر بررسی مظاهر مختلف تمدن نوین اسلامی، مبانی  و مفاهیم سبک زندگی اسلامی، ضرورت‌های بررسی مفاهیم سبک زندگی با تأکید بر تمدن اسلامی و … از سلسله نشست‌های مقدماتی هفته علمی تمدن نوین اسلامی است.

نشست سبک زندگی اسلامی با حضور و سخنرانی منصور تاجری، عباس عبادی و رسول رسولی، اساتید دانشگاه انجام می‌شود.

نشست علمی سبک زندگی اسلامی یک‌شنبه آتی (15 آذر) ساعت 9:30 در محل دانشگاه پیام نور برپا می‌شود.

براساس این گزارش، هفته علمی تمدن اسلامی (30 آذر تا 7 دی ماه) از سوی مرکز علوم انسانی اسلامی صدرا و با همکاری جمعی از مراکز حوزوی و دانشگاهی نامگذاری شد تا موضوع جدی‌تر دنبال شده و پیرامون آن مباحث متنوع مطرح شود.

دانشگاه دفاع ملی، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه امام خمینی (ره) قزوین، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) در قم و بنیاد پژوهش‌های آستان قدس رضوی در مشهد مقدس برخی مراکز همکار در برپایی این هفته هستند.

انتهای پیام/ک