انقلاب اسلامی نقطه آغاز تمدن نوین اسلامی است
محمد علی شفیعا دانشیار دانشگاه علم و صنعت، روز گذشته ۳۰ آذرماه در همایش آینده نگاری تمدن نوین اسلامی که در دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره) استان قزوین برگزار شد با اشاره به آینده نگاری و نحوه اثرگذاری انقلاب اسلامی٬ اظهار کرد: فعالیتهای دنیای امروز به سمت فعالیتهای بخشی سوق یافته است.
وی در خصوص نحوه اثرگذاری انقلاب اسلامی بر تمدن اسلامی افزود: جشن پیروزی انقلاب اسلامی یکی از تأثیرگذار ترین جشنهای جهان به شمار میرود و اهمیت این جشن را میتوان در بازتاب رسانههای دوران پیروزی انقلاب اسلامی مشاهده کرد.
دانشیار دانشگاه علم و صنعت ادامه داد: پیروزی انقلاب اسلامی ایران از سالهای گذشته و دور با بصیرت رهبری مدبر و همراهی مردم به موفقیت و نتیجه مطلوب رسید و بازتاب آن در رسانهها نیز اهمیت زیادی دارد.
شفیعا با بیان اینکه هیچ نهادی بدون تحقیق و توسعه نمیتواند شکل بگیرد و چهار عامل تحولات فناوری بر تمدن نوین اسلامی تأثیرگذار است٬ عنوان کرد: وظیفه خلق کار و کارآفرینی برای دیگران از نمونه عوامل تحولات فناوری بر تمدن نوین اسلامی است.
وی بیان کرد: پیشرانهای کلیدی بسیاری در رابطه با انقلاب اسلامی ایران و جنگ نرم وجود دارد که از آن جمله میتوان به پیشران اقتصادی همچون افول قیمت نفت، بحران مالی جهانی، شکاف حکومت و جامعه بیکاری٬ تحریمهای اقتصادی، بحران مالی جهانی، نارضایتی و جنبشهای مردمی اشاره کرد.
دانشیار دانشگاه علم و صنعت گفت: یکی از نگرانیها و گرفتاریهای انقلابها٬ در سطح دنیا عدم پذیرش انقلاب در بین نسلهای بعدی است که در ایران اسلامی نسلهای جدید پیوندی عمیق با نسل اول انقلاب دارند.
شفیعا تصریح کرد: سناریوهای مختلفی مبنی بر نقشههای شناختی در راستای اثرگذاری انقلاب و تمدن نوین اسلامی در نظر گرفته شده است که سناریو نوین در سطح منطقه از نمونه این سناریوها است.
وی اضافه کرد: در سناریوی دیگری با عنوان سناریوی محتمل، توسعه تمدن نوین اسلامی با توسعه بسیار بالایی مواجه شده است که این تمدن میتواند ناشی از افزایش نسبتا بالای متغیرهای آزادیخواه باشد.
انتهای پیام/